gasthuis 18, bemelen | 043 - 407 24 58 | info@wolfshuis.nl

Huisje of appartement?

geen kamer, maar een woning: helemaal voor u


Het huisje

Het huisje was onze eerste B&B. De woning wordt verhuurd als één B&B voor twee personen, met eigen terras, tuin en ingang. Beneden is de ruime woonkamer (34m2) met zit- en eethoek, met daarnaast de comfortabele badkamer (5m2) met toilet en regendouche. Tuin en terras bieden optimale privacy en liggen op het zuiden.

Slaapkamer(s)

Op de bovenverdieping is uw slaapkamer (16m2). In overleg kunt u eventueel gebruik maken van een identieke tweede slaapkamer (meerprijs) eveneens op de bovenverdieping. De slaapkamers bevatten elk een tweepersoonsbed (boxspring) met goede pocketveringmatrassen en daar bovenop dekmatrassen van traagschuim.

Het appartement

Naast onze eigen woning ligt het nieuwe, zeer complete appartement. Vóór de eigen ingang is het terras waar u heerlijk buiten kunt zitten, dat kan ook in uw intieme tuin. De woonkamer (22m2) heeft 'n zit- en eethoek, en is voorzien van 'n aanrecht, koffie- en thee-apparatuur, een koelkast en TV. 's Zomers kunt u in de tuin in de zon ontbijten.

Slaapkamer

Via uw inpandige trap komt u in de zeer riante slaapkamer (22m2) en luxe badkamer (15m2) met dubbele wastafel, toilet en royale regendouche. Vanuit uw riante boxspring bed (met pocketveringmatrassen en traagschuim dekmatrassen) heeft u een prachtig uitzicht tot wel 40 km ver! 

Reserveren?

Kijk bij 'Prijzen & reserveren'


Bij aankomst

Zorgen wij voor iets lekkers bij de thee of koffie. Er is een Nespresso apparaat en een waterkoker. Thee en koffiecups kunt u vrij gebruiken. Heeft u 's avonds zin in iets hartigs of iets zoets: er staat een mand met snacks en snoep naar keuze, die we achteraf verrekenen.

Het ontbijt

Ontbijt serveren we bij u: aan de eettafel of 's zomers in uw tuin. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen. In overleg met u stellen we het ontbijt samen. U kunt zich ook laten verrassen...

Ligging

In de heuvels én vlak bij Maastricht

Net buiten Maastricht aan de rand van het Maasdal ligt het dorpje Bemelen. Voorbij de kerk leidt de weg de berg op, langs de mergelgrotten en kalkgraslanden van de Bemelerberg. Bovenop het zacht glooiende Plateau van Margraten ligt het gehucht Gasthuis en vervolgens Wolfshuis met de markante windmolen van mergelsteen.

Voorzieningen

 • Centrale verwarming
 • Comfortabele badkamer met regendouche
 • HD televisie met veel kanalen
 • Parkeren kan op eigen terrein
 • Tuin met terras - met veel privacy
 • Gratis snelle (400Mbit/s) breedband-internet verbinding via WiFi

 

 • Nespresso-apparaat en waterkoker 
 • Koelkast
 • Fietsen kunnen in onze stal geplaatst
 • (Huisje:) Eventueel een extra kamer tegen meerprijs
 • Elk uur stopt de bus naar Valkenburg of Maastricht voor de deur ('s avonds op afroep / telefonisch).
huisje07

huisje: woonkamer

huisje06b

huisje: badkamer

huisje03

huisje: slaapkamer

appartement

appartement: woonkamer

appartement

appartement: slaapkamer

appartement

appartement: badkamer

appartement

appartement tuin / uitzicht slaapkamer

huisje17

huisje tuin en terras

bebop_201609171732390200b

Wolfshuis, B&B rechts vooraan

huisje15

Huisje gezien vanuit de huiswei

huisje14

Huisdier